Miracles Music Academy

Over Miracles
Film Academy

Miracles Film Academy is er voor elk jong talent met een passie voor beeld. Ben jij in de leeftijd van 16 t/m 24 jaar en wil je investeren in jouw carrière, dan ben je hier aan het juiste adres. Dit doen we door het aanbieden van workshops en je ervaring laten opdoen op een draaidag van een professionele videoclip. Tijdens dit traject word je begeleid door een jongerencoach.

Wanneer

1 April t/m 30 Juni

 

Leeftijd

16 t/m 24 jaar

 

Kosten

Gratis

 

Startdatum

Begin April

 

Locatie(s)

Amsterdam Zuid-Oost

 

Hoe Werkt Het?

VOORBEREIDING (april)

In april heb je elke zaterdag verschillende workshops waarin je leert om beter te functioneren als visueel talent. Denk aan workshops over videoclips, camera’s, licht, editing en branding. De workshops zullen ook gaan over leiderschap,  persoonlijke groei, ontwikkeling en ondernemen.

praktijk (mei)

In mei  ga je in de weekenden meewerken aan een videoclip voor een artiest, dit onder begeleiding van professionals. Daarnaast heb je ook nog eens twee masterclasses op het gebied van persoonlijke groei.

stemronde+certificaat (juni)

In de maand juni wordt jouw deelname aan het gehele traject beoordeeld door professionals, de coaches en projectleiders. De top 5 die hieruit volgt krijgt een betaalde opdracht voor een professionele videoclip en werken dit verder uit in de maanden juni t/m augustus. De overige deelnemers zullen in juni tijdens de eindceremonie hun certificaat voor het afronden van de Miracles Film Academy ontvangen.

SOLO traject (juli+augustus)

De winnaars die door zijn zullen in de maanden Juli en Augustus een individueel traject volgen.

Wat Is Het Precies?

Tijdens de Miracles Film Academy werk je 3 maanden lang volop aan je visuele talent, maar wordt je ook geïnspireerd om de beste versie van jezelf te worden. Je hebt een coach waar je je hart kunt luchten en die jou zal motiveren in dit traject. Ook zijn er verschillende projectleiders aanwezig waar je terecht kunt met je vragen maar ook als je gewoon even een praatje wil maken. Iedereen die meedoet met de Miracles Film Academy maakt ook nog eens kans op een betaalde opdracht voor een professionele videoclip. 

Projectleider + Coaches

Lotte De Boer

Rik berger

Projectleider

Des Balentien

?

Jongerencoach

?

Jongerencoach

Miracles Academy

Music Academy

Je leert tijdens de Music Academy als artiest en/of producer de ins en outs rondom muziek en de muziek industrie. Je krijgt een reeks workshops, studio tijd en maakt kans op een officiele release met videoclip.

Miracles Film Academy

Film Academy

Je leert tijdens de Film Academy als videomaker de ins en outs rondom het schieten van o.a. videoclips voor artiesten. Je krijgt een reeks workshops, gaat een echte videoclip schieten en maakt kans op een betaalde opdracht. 

Miracles Management Academy

Management Academy

Je leert tijdens de Management Academy als manager de ins en outs rondom het managen van een artiest en/of producer maar ook een project. Je krijgt een reeks workshops, gaat ook mee werken aan projecten van artiesten en maakt kans om onderdeel te worden van een tof management team.