Miracles Music Academy

Vacature:

Jongeren Coach

Miracles Academy is op zoek naar jongerencoaches uit Amsterdam Zuidoost (of een aantoonbare binding hebben met het stadsdeel) voor 20 uur per week voor de periode maart/m juni 2022. 

 

Miracles Academy

Tijdens de Miracles Academy worden er 30 personen uit Amsterdam Zuidoost tussen de 16 en 24 jaar per categorie begeleid op het gebied van muziek, film of management. Het begeleiden zal gebeuren door middel van een reeks workshops door professionals en tevens ook wekelijkse ondersteuning vanuit een jongerencoach. Tijdens deze reeks workshops krijgen ze de ins en outs te leren op het gebied van muziek, film of management. Nadat zij deze workshops hebben gehad zullen zij ook in de praktijk aan de slag gaan. 

 

Wie zoeken wij?

Wij zoeken jongerencoaches, maar niet zomaar jongerencoaches. Wij zijn niet op zoek naar diploma’s, maar naar mensen die vanuit hun hart werken. Je moet stevig in je schoenen staan en weten wie jij bent. We verwachten dat je dagelijks werkt aan je eigen persoonlijke groei en ontwikkeling. Je bent niet bang om je eigen verhaal te delen en daarmee de multiculturele creatieve doelgroep van 16 t/m 24 jaar te inspireren. Velen van hen hebben een rugzakje en jij kan hen helpen deze te tillen tijdens de Miracles Academy. Daarnaast moet je wonen of een aantoonbare binding hebben met Amsterdam Zuidoost.

 

Wat ga jij doen?

Vanaf maart heb je wekelijks team meetings, je hebt een volledige werkdag met het gehele team en zult dan ook de aanmeldingen en intakegesprekken met de jongeren inplannen en uitvoeren. In april ben je aanwezig tijdens de workshops in de weekenden en voer je wekelijks coachingsgesprekken en rapporteer je deze op de juiste manier. In mei ben je naast de team meetings en coachingsgesprekken ook aanwezig op de draai- en studiodagen. In juni ben je onderdeel van het stemproces en ben jij ook diegene die certificaten uitreikt aan de jongeren. 

 

Functie eisen:

  • Woonachtig of een aantoonbare binding met Amsterdam Zuidoost
  • Minimaal 21 jaar
  • Door de weeks, maar ook in het weekend beschikbaar
  • Je luistert naar hip-hop, je kan zo je favoriete videoclips noemen en hebt affiniteit met de creatieve en maatschappelijk sector. 
  • Eigen rugzak die je durft te delen 
  • Binding met multiculturele jongeren 
  • Eigen laptop en mobiele telefoon
  • 20 uur per week beschikbaar vanaf maart t/m juni op ZZP basis (dus KVK ingeschreven, of bereid om in te schrijven) 
  • Uiterlijk, afkomst, seksualiteit.. WE DO NOT CARE, voel je vrij en wees jezelf, leef en laat leven. 

Verdiensten:
20 euro per uur ex BTW, reiskosten worden niet vergoed. 

Is dit jouw roeping? Mail ons jouw motivatie en laat ons weten waarom jij deze rol wilt vervullen. Solliciteer via miraclesacademy@outlook.com