Miracles Music Academy

Over Miracles
Academy

De jongeren hebben het nog steeds erg lastig ook in 2022, jongeren worden in de cultuursector beperkt in het leven en veel activiteiten gaan niet door. Jongeren zitten vast in het negatieve en ze kunnen weinig doen met hun talenten. Daarom hebben zij een duwtje in de rug nodig om niet stil te zitten en juist  te blijven groeien en ontwikkelen.

Miracles Academy heeft vanuit het Masterplan Zuidoost ondersteuning gekregen om een 2e seizoen van de Academy te kunnen draaien. Dit 2e seizoen gaan we 3 disciplines uitrollen muziek, film en management.

Tijdens de Academy willen wij jongeren stimuleren om te geloven in hunzelf.  

Visie & Missie

Miracles Academy heeft de visie om jongeren te inspireren op het gebied van persoonlijke groei en ontwikkeling. Dit doen wij door het aanbieden van trajecten met diverse disciplines. Deze trajecten zijn ter ontwikkeling van hun talenten en gaven.

Miracles Academy heeft de missie om elk jongere in Amsterdam, Nederland, Europa, en wereldwijd de kans te bieden om zichzelf te ontplooien op het gebied van persoonlijke groei d.m.v. talentontwikkeling. 

 

Miracles Academies

Music Academy

Je leert tijdens de Music Academy als artiest en/of producer de ins en outs rondom muziek en de muziek industrie. Je krijgt een reeks workshops, studio tijd en maakt kans op een officiele release met videoclip. 

Miracles Film Academy

Film Academy

Je leert tijdens de Film Academy als videomaker de ins en outs rondom het schieten van o.a. videoclips voor artiesten. Je krijgt een reeks workshops, gaat een echte videoclip schieten en maakt kans op een betaalde opdracht.

Miracles Management Academy

Management Academy

Je leert tijdens de Management Academy als manager de ins en outs rondom het managen van een artiest en/of producer maar ook een project. Je krijgt een reeks workshops, gaat ook mee werken aan projecten van artiesten en maakt kans om onderdeel te worden van een tof management team.

Team

Des Balentien

Des Balentien

Oprichtster/Senior Projectleider

Lotte De Boer

Lotte de boer

Projectleider Miracles Music Academy

Rik berger

Projectleider Miracles Film Academy

Special Guests

?

Projectleider Miracles Management Academy