Miracles Music Academy

Over Miracles
Management Academy

Miracles Management Academy is er voor elk jong talent uit Amsterdam Zuidoost met een passie voor management. Ben jij in de leeftijd van 16 t/m 24 jaar en wil je investeren in jouw carrière, dan ben je hier aan het juiste adres. Dit doen we door het aanbieden van workshops en je ervaring laten opdoen door het verzorgen van management van verschillende projecten. Tijdens dit traject word je begeleid door een jongerencoach.

Wanneer

1 April/m 30 Juni

 

 

Leeftijd

16 t/m 24 jaar

 

Kosten

Gratis

 

Startdatum

Begin April

 

Locatie(s)

Amsterdam Zuid-Oost

 

Hoe Werkt Het?

start workshops (april)

In april heb je elke zaterdag verschillende workshops waarin je leert om je business skills te verbeteren. Denk aan workshops over de muziekindustrie, planning  en structuur, legal, branding en communiceren. De workshops zullen ook gaan over leiderschap,  persoonlijke groei, ontwikkeling en ondernemen. 

Praktijk (mei)

In mei ga je doordeweeks en in de weekenden meewerken aan diverse projecten voor onder andere een label, productiebedrijf en maatschappelijke projecten, dit onder begeleiding van professionals. Daarnaast heb je ook nog eens twee masterclasses op het gebied van persoonlijke groei.

stemronde+cerfiticaat (juni)

In de maand juni wordt jouw deelname aan het gehele traject beoordeeld door professionals, de coaches en projectleiders. De top 5 die hieruit volgt krijgt een kans om onderdeel te worden van een professioneel management team van onder andere artiesten en talenten. In de maanden juni t/m augustus zullen ze in ieder geval aan de slag gaan met de officiële  releases van de winnaars van de Miracles Management Academy.  De overige deelnemers zullen in juni tijdens de eindceremonie hun certificaat voor het afronden van de Miracles Management Academy ontvangen.

solo traject (juli+augustus)

De winnaars die door zijn zullen in de maand Juli en Augustus een individueel traject volgen.

Wat Is Het Precies?

Tijdens de Miracles Management Academy werk je 3 maanden lang volop aan je management skills, maar wordt je ook geïnspireerd om de beste versie van jezelf te worden. Je hebt een coach waar je je hart kunt luchten en die jou zal motiveren in dit traject. Ook zijn er verschillende projectleiders aanwezig waar je terecht kunt met je vragen maar ook als je gewoon even een praatje wil maken. Iedereen die meedoet met de Miracles Management Academy maakt ook nog eens kans om onderdeel te worden van een officieel management team.

Projectleider + Coaches

?

?

Projectleider

?

?

Jongerencoach

Miracles Academy

Music Academy

Je leert tijdens de Music Academy als artiest en/of producer de ins en outs rondom muziek en de muziek industrie. Je krijgt een reeks workshops, studio tijd en maakt kans op een officiele release met videoclip. 

Miracles Film Academy

Film Academy

Je leert tijdens de Film Academy als videomaker de ins en outs rondom het schieten van o.a. videoclips voor artiesten. Je krijgt een reeks workshops, gaat een echte videoclip schieten en maakt kans op een betaalde opdracht. 

Miracles Management Academy

Management Academy

Je leert tijdens de Management Academy als manager de ins en outs rondom het managen van een artiest en/of producer maar ook een project. Je krijgt een reeks workshops, gaat ook mee werken aan projecten van artiesten en maakt kans om onderdeel te worden van een tof management team.