Miracles Music Academy

Over Miracles
Music Academy

Miracles Music Academy is er voor elk jong talent met een passie voor muziek. Ben jij in de leeftijd van 16 t/m 24 jaar en wil je investeren in jouw carrière, dan ben je hier aan het juiste adres. Dit doen we door het aanbieden van workshops en het verzorgen van studiosessies met een professionele producer. Tijdens dit traject word je begeleid door een jongerencoach.

Wanneer

1 April t/m 30 juni

 

Leeftijd

16 t/m 24 jaar

 

Kosten

Gratis

 

Startdatum

April 2022

 

Locatie(s)

Amsterdam Zuid-Oost

Hoe Werkt Het?

start workshops (april)

In april heb je elke zaterdag verschillende workshops waarin je leert om beter te functioneren als muzikaal talent. Denk aan workshops over de muziekindustrie, hoe social media te gebruiken, maar ook bijvoorbeeld songwriting. De workshops zullen ook gaan over leiderschap, persoonlijke groei, ontwikkeling en ondernemen. 

praktijk (mei)

In mei krijg je in de weekenden studiotijd en ga je je eigen demo opnemen met een professionele producer. Daarnaast heb je ook nog eens twee masterclasses op het gebied van persoonlijke groei.

Stemronde+cerfiticaat (juni)

In de maand juni wordt je demo beoordeeld door de andere jongeren in jouw academy, de coaches en projectleiders. De beoordeling vindt plaats door middel van een eerlijke stemronde. Dit is ook de laatste maand van het traject en we zullen dit d.m.v. een certificaat uitreiking afsluiten.  

Solo traject (juli+augustus)

De winnaars die door zijn zullen in de maand Juli en Augustus een individueel traject volgen.

Wat Is Het Precies?

Tijdens de Miracles Music Academy werk je 3 maanden lang volop aan je muzikale talent, maar wordt je ook geïnspireerd om de beste versie van jezelf te worden.

Je hebt een coach waar je je hart kunt luchten en die jou zal motiveren in dit traject.

Ook zijn er verschillende projectleiders aanwezig waar je terecht kunt met je vragen maar ook als je gewoon even een praatje wil maken. Iedereen die meedoet met de Miracles Music Academy maakt ook nog eens kans op een eigen officiële release inclusief videoclip.

Team

Lotte De Boer

lotte de boer

Projectleider

Special Guests

?

Jongerencoach

Special Guests

?

Jongerencoach

Miracles Academy

Music Academy

Je leert tijdens de Music Academy als artiest en/of producer de ins en outs rondom muziek en de muziek industrie. Je krijgt een reeks workshops, studio tijd en maakt kans op een officiele release met videoclip. Soon More Info.

Miracles Film Academy

Film Academy

Je leert tijdens de Film Academy als videomaker de ins en outs rondom het schieten van o.a. videoclips voor artiesten. Je krijgt een reeks workshops, gaat een echte videoclip schieten en maakt kans op een betaalde opdracht. Soon More Info.

Miracles Management Academy

Management Academy

Je leert tijdens de Management Academy als manager de ins en outs rondom het managen van een artiest en/of producer maar ook een project. Je krijgt een reeks workshops, gaat ook mee werken aan projecten van artiesten en maakt kans om onderdeel te worden van een tof management team. Soon More Info.